Retourneren & garantie

Bent u van gedachten veranderd nadat u uw bestelling heeft ontvangen? Geen probleem, u kunt het product retourneren of omruilen tot 30 dagen na de aankoopdatum.

Hoe retourneer ik mijn product?

  • Stuur ons een email (main-electronics@outlook.com) en laat ons weten of u het product wilt retourneren of wilt omruilen. Vanaf daar helpen wij u per e-mail of telefonisch verder. 
  • Stuur uw product(en) retour naar: MAIN E-Commerce V.O.F., Twijnstraat 5, 2802JZ, Nederland

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een kwitantie of aankoopbewijs nodig. Stuur je aankoop niet terug zonder dit bewijs. Indien er schade is vóór gebruik graag foto’s of een video meesturen.

 

Bent u niet 100% tevreden met uw aankoop, dan kunt u op ons rekenen!

De wettelijke garantie is van toepassing op alle artikelen die u bij ons koopt. Een wettelijke garantie houdt in dat een product is of doet wat de consument er in redelijkheid van mag verwachten.
Ook bieden wij hulp als een product direct na ontvangst niet goed werkt. Neem dan contact op met onze klantenservice via main-electronics@outlook.com. Wij bieden u een passende oplossing.

De volgende informatie is standaard voor alle garantiezaken:
Lees de handleiding zorgvuldig door voordat u het product retourneert. Als er een defect door ons wordt gevonden, nemen we contact met u op om te kijken hoe we het probleem kunnen oplossen. Als blijkt dat het probleem eenvoudig had kunnen worden verholpen of dat er geen probleem blijken te zijn, worden onderzoekskosten in rekening gebracht. De verzendkosten voor het retourneren worden ook bij u in rekening gebracht.